Foderplan

199,00 kr.

Uvildig tilpasset foderplan

Tryk venligst "læs mere"

En foderplan giver dig de bedste betingelser for at din hest får den rette ernæring. Den rette ernæring er den vigtigste brik, i hestens sundhed. 

* Uvildig betyder, at foderplanen laves ud fra dine ønsker til produkter, så du er altså ikke bundet til de produkter vi forhandler. * 

I foderplanen ser vi på hestens behov for foderenheder og råprotein. Vitaminerne A, E, og D, mineraler og mineralforhold; calcium, fosfor, kobber, zink, jern, mangan, kobolt, selen, natrium, kalium, magnesium og lysin. 

Alt dette, med baggrund i hesten, hvad den bruges til, miljømæssige forhold og kvaliteter, og selvfølgelig hestens problematikker. Der kigges også på sukker og stivelse. Vi ser på hesten individuelt og beregner ud fra KER normer, og bruger gennemsnitsanalyser på grovfoder, hvis ikke du har en analyse. 

Vi hjælper også gerne med at beregne økonomi. 

Før vi sammensætter din nye foderplan, kigger vi på hestens fodring før, ud fra de produkter og mængder du har beskrevet. 

Din foderplan sendes til din mailadresse

Har du en grovfoderanalyse og et billede af hesten kan du vedhæfte disse ved køb. Eller sende en mail eller MMS til kontakt@foderhandlen.dk. TLF: 53266578

Der kan være en leveringstid på 3-14 dage på foderplaner.

Du har ret til komplette ændringer i foderplanen i 6 mdr. - fx hvis du ønsker at skifte til et helt nyt foderprodukt. 

Der er dog altid gratis råd og vejledning, hvis du har spørgsmål til hestefodring og tilskud.


! Vi gør opmærksom på, at planen ikke er lavet af uddannede foderkonsulenter, men at der bliver brugt anerkendt viden, programmer og gældende normer.  En foderplan kan ikke erstatte eventuelle behandlinger, ordinationer og konsultationer fra en dyrlæge. Er din hest syg, bør du altid kontakte en dyrlæge. ! 
1
+
Tilføj til kurv