Fortrydelsesret og Reklamation

Ved handel over internettet (som privatperson) har du altid to ugers fortydelsesret(14 dage). Ønsker du at benytte dig af denne, bedes du sende din vare retur til nedenstående adresse.

Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Reklamation:Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os. Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. En Reklamation skal meddeles i rimelig tid, inden 2 måneder, efter du som kunde har fundet en fejl eller mangel, jf. købelovens §81.


Tilføjelse til fortrydelsesret

Der er dog en anden fortrydelsesret på fødevarer og produkter der er sikret med plombering, forsegling eller foliering.

Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Når du som privat person handler på foderhandlens webshop (www.Foderhandlen.dk) har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret på dine køb af varer der ikke er fødevarer.

I følge gældende lovgivning om hygiejne og fødevaresikkerhed, gælder fortrydelsesretten ikke på foder og kosttilskud, der af hygiejniske årsager er forseglet, plomberet eller pakket i lukket emballage. Foder og kosttilskud indgår i kategorien fødevarer, og kan af hygiejne – og sikkerhedsmæssige årsager ikke tages retur, og der er derfor ikke fortrydelsesret på disse. Plejeprodukter der har fået brudt forsegling eller plombering har ligeledes ikke fortrydelsesret.

Vi kan som virksomhed ikke redegøre eller dokumentere for hvordan produkterne har været håndteret, opbevaret og prøvet hos forbrugeren.

Oplever du fejl eller mangler på varer i følgende kategori; Fødevarer eller plejeprodukter, kan der i rette tid, med rette dokumentation og efter aftale eftersendes et nyt eller tilsvarende produkt, til samme værdi. Ved fejl og mangler bedes du rette henvendelse med dokumentation, via brev eller E-mail til:

Foderhandlen

Mollerup 12, 6261 Bredebro

Tlf: +45 53266578

E-mail: Kontakt@foderhandlen.dkFoderhandlen
Mollerup 12, 6261 Bredebro

Tlf: +45 53266578
Email: kontakt@foderhandlen.dk