Om Foderhandlen

Foderhandlen er startet i 2019 

- så virksomheden er endnu spæd - men hele tiden i udvikling. 

Foderhandlen er drevet med passion og omtanke for dyr, men også for deres ejere. 

Vores mål er, at vi en dag bliver Sønderjyllands største foderhandel. - Med en stor og bredt sortiment af både kendte, knap så kendte og udenlandske mærker, og selvfølgelig noget til alle dyr.

På nuværende tidspunkt er vi eneste danske forhandler af mærkerne Lexa og Atcom, som byder på kvalitet til den rigtige pris. - to mærker der passer rigtig godt ind i det danske fodermarked. 

Vi bestræber os på at levere både rådgivning og vejledning til vores kunder - det er vigtigt at det går herfra, med viden og tilfredshed. 

Vi har ligeledes en dropshipping aftale ved nogle produkter - det sikrer lavere forsendelsesomkostninger og mindre håndtering af produkter - og det sendes direkte fra produktionen - så du får den bedre kvalitet, sendt og leveret lige til din dør. 

Udover at have Lexa og Atcom i vores sortiment, har vi faktisk også Cavalor hestefoder, og et stort udvalg af hundefoder fra Fourfriends , (lupus), Optilife, Oké, Naturhund, Alldogs, men også udstyr til hunde fra Karlie, Hunter, mfl. foderprodukter til høns og andre fugle, fisk, gnavere og mere til. - Dette er dog kun endnu, til afhentning. 

- så vi arbejder hårdt på, at du kan få alt, hvad du har brug for. 

Foderhandlen er beliggende i Sønderjylland, nærmere sagt; Bredebro. 

- Men webshoppen gør, at vi altid er lige ved hånden, forsendelse til døren så du ikke skal slide og slæbe, og åbent hele døgnet. 

Vi har endnu ikke en fysisk butik - men der er mulighed for at afhente produkter her.